Beoordelingen van Taste of Szechuan Amstelveen

Recente recensies

4.0
Maja
vandaag

Had laat besteld, maar prima op tijd klaar. Heerlijk was het weer, zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rita
27 november 2021

smaak van het eten is goed, makkelijk bestellen en betalen via internet

wouter smakman
1 november 2021

Was goed geregeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

jansen
25 oktober 2021

combigerecht was weer goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Edwin Stuffertz de Graaf
23 oktober 2021

Heerlijke maaltijden en professioneel en vriendelijke service.

MDB
19 oktober 2021

De smaak was goed. Maar heb wel even gebeld naar het restaurant. Wij schrokken van de hele kleine portie die wij kregen. Voor een € 38,= afhaal rijsttafel verwacht je ook daarvoor een bepaalde hoeveelheid aan eten. Dit viel vies tegen. Ook na het bellen werd niet doorgevraagd. Afijn smaak was goed maar hoeveelheid was te weinig van wat wij gewend zijn in de regio voor dezelfde prijs.

kok.j@telfort.nl
18 oktober 2021

Alles was prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van Dijk
11 oktober 2021

Het eten stond exact op tijd klaar. Het was veel en heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan Werkendam
13 september 2021

Heerlijk gegeten.

Ribeiro
13 september 2021

Eten oo zich goed. Had een maaltijd. Met nasi besteld, kreeg witte rijst. Ook de kroepoek en casava zaten niet in de tas. Bij de volgende bestelling zou ik dan gratis een nasi kroepoek en casava willen ontvangen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willem Bethlehem
13 september 2021

Bami was lauw en de babi pangang was vet. Dat ben ik niet gewend van deze zaak. Jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nicole Vissers
5 september 2021

Date erg droog en 2 soorten loempia's ene was heerlijk andere vies. Panga vlees ook erg droog. Nasi en bami en ei waren goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Saskia Pablos
5 september 2021

Lekkere gerechten en ruime porties.

Arjan
30 augustus 2021
Hans
20 augustus 2021

Kwaliteit eten uitstekend. Online besteld en tijd door gekregen wanneer ik het af kon halen. Toen ik kwam moesten ze nog aan de bestelling beginnen. In ieder geval dan wel warm. Thuis gekomen bleek het niet compleet te zijn. Weer terug en als goedmakertje bakje mini loempia's mee gekregen. Heel aardig maar volgende keer toch liever op tijd en compleet.

Edwin
16 augustus 2021
Iris van Hooijdonk
16 augustus 2021

Wij hadden foe yong hai kip besteld maar hadden babi pangang mee gekregen. Erg jammer want we hadden ons op de foe yong hai verheugd en houden niet van babi pangang. Beter op letten dat ook daadwerkelijk meegegeven wordt wat is besteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik
15 augustus 2021

Prima en compleet.

Carlo Schellings
15 augustus 2021

Uitstekend

Aleksander Brancewicz
12 augustus 2021
Peter Zitvast
12 juli 2021

Bestelling was wéér niet op tijd klaar 😂

Werkendam
5 juli 2021

Lekker gerecht en precies optijd klaar voor afhalen

michael hoven
4 juli 2021

was weer erg lekker

Rick Oosterhuis
14 juni 2021
Freek
24 mei 2021

Het eten was weer prima. Jammer dat er altijd pas gestart wordt met het klaarmaken van de bestelling totdat je je meld aan de balie. Ik vind dit echt een negatief punt. Je komt de bestelling toch wel halen als je al betaald hebt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lesley
23 mei 2021

Top eten goede hoeveel heid vriendelijk personeel

Bob
9 mei 2021

In de garnalenloempia ben ik inderdaad beide garnalen tegengekomen ! Nooit meer !

Erwin
27 april 2021

Prima geregeld alles op tijd geleverd en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Blom
27 april 2021

Was erg goed!!!

Pietersz
19 april 2021
Jack m
16 april 2021
Nathalie
12 april 2021

Altijd goed en lekker Combi menu is handig om te bestellen als je van alles wat wilt eten en niet te veel wilt betalen. Jammer dat je er niet kan pinnen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

frank van klingeren
7 april 2021

lekker gegeten echter de sateh was lauw (het vlees niet de saus) aandachtspuntje

Rob
5 april 2021

Heerlijk, zoals altijd.

Stefan
5 april 2021
Niels
3 april 2021
Ronald
2 april 2021

Dit is nu al de 3e keer op rij dat ik ruim van tevoren bestel en het eten niet klaar is op het gewenste aangegeven tijdstip. Ook geen mail/app/telefoontje van het restaurant om aan te geven dat ze het niet gaan halen (want ik heb alle begrip daarvoor, fijn alleen maar als horeca het druk heeft in deze tijd) maar niets van dat. Zelfs niet bij binnenkomst als je je meldt dat je er bent. Gewoon stoïcijns 25 minuten later het bestelde meegeven zonder een woord te reppen over ontstane vertraging. Twee sterren omdat het eten uiteindelijk heerlijk smaakt.

S Gatea
28 maart 2021

Zeer gord ! Bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcus
25 maart 2021

Heerlijk!

André
19 maart 2021

Lekker en goed eten. Vaak last van satésaus, maar niet van die van Taste of Szechuan. En bijna klaar op het afgesproken moment van afhalen.

Maria
17 maart 2021

We bestellen eten voor 4 personen en de ophaaltijd was 19:40. Het eten was klaar om 20:40 na verschillende keren praten met een zeer gedesoriënteerde en verwarrende manager. De dame in de keuken nam eindelijk de bestelling op en maakte het met een "sorry". Toen ik thuiskwam, was de bestelling onvolledig en keerde ik terug naar het restaurant om mijn geld terug te krijgen. Het ergste is dat het eten erg slecht was, de sauzen waren waterig en smaakloos. Helaas echt een slechte ervaring!

Hans v Doorn
13 maart 2021

Elke keer weer fantastisch, voldoet steeds weer aan de kwaliteit en verwachtingen.

Eric
9 maart 2021

I ordered a take away and expected the food to be ready at the mentioned time. Actually they started making the dinner after my entrance.

Rob
7 maart 2021

Makkelijk en goed een keuze te maken. Bestellen en betalen ging heel gemakkelijk met iDEAL en konden het na 30 minuten ophalen. Uiteraard was het eten zoals wij gewend zijn, heerlijk.

Eric
6 maart 2021

Gerechten zijn erg vlak van smaak. Men probeert duidelijk zo veel mogelijk mensen te "plezieren". Niet dat het niet lekker is, maar er ontbteekt gewoon wat. Een eigen identiteit wellicht?

Veldhuis
26 februari 2021

Bestellen online is sneller zeggen ze...moest om 18.10 uur afhalen ging pas om 18.35 naar buiten, was gewoon nog niet klaar. Is al de zoveelste keer dat we lang moesten wachten als je online besteld hebt. Verder het eten was prima !

michael hoven
21 februari 2021

ik had Babi Ketjap Speciaal besteld maar ik kreeg Babi Pangang ,maar voor de rest was het heel erg lekker, wij vonden het niet zo erg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marian
21 februari 2021
Werkendam
15 februari 2021

Eten was prima, ik had 6 uur bestelt via website. Half 7 klaar dan haal ik op helaas moet nog beginnen met koken duurt half uur. Ik kom niet meer want nooit optijd klaar als ik kom

Sz
15 februari 2021

Eten was niet klaar op tijdstio

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kevin
15 februari 2021

Eten was goed , top service en altijd vriendelijk. Altijd zeer tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pim Sanders
9 februari 2021

Heerlijk verse gerechten en mooie porties.

Harry.Oetara
7 februari 2021

Heb bij een bepaald gerecht nasi goreng besteld en betaald. Bleek bij thuiskomst , gewoon witte rijst te zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jaap
6 februari 2021

Eten is prima, alleen nogal zout. Peking eend is erg lekker, maar bijbehorende saus is te zout. Babi pangang is goed, maar ook de saus is jammergenoeg erg zout.

avondklok
6 februari 2021

Kwaliteit is goed alleen de online bestelling stond niet klaar. Men begon pas te bakken toen ik binnenkwam en ik moest haasten om weer voor 21:00 thuis te zijn! Dit is het niet waard om een boete voor te krijgen

Michel Heemskerk
3 februari 2021

Zoals altijd weer een heerlijke maaltijd.

Werkendam
1 februari 2021

Chinees maaltijd perfect, alleen maar niet op tijd klaar na mijn bestelling.

Pim
27 januari 2021

Heerlijke pannekoekjes met eend, de rest heel smakelijk. Babi pangang misschien iets te stevig, die was vorige keer wat zachter. Top loempia. Lekker gegeten.

Marcel
25 januari 2021

Snel geleverd (netjes telefonisch op de hoogte gehouden van status bestelling). smakelijk en zeer royale porties. Voor herhaling vatbaar!

Jan Kok
23 januari 2021
SWS
17 januari 2021

De smaak van dit restaurant is en blíjft al járen zéér goed. Of het Tjap Tjoy, ossenhaas of babi pangang spek is, het smaakt héérlijk en veel beter dan andere Chinese restaurant die binnen 10 km omtrek liggen. Absolute aanrader!

Saskia
16 januari 2021

Altijd lekker👍

Marnix
10 januari 2021

De sate met de stokjes ontbraken en dat was niet de eerste keer. Daarnaast was de loempia heel zacht en nat. Normaal juist knapperig en minder vet. Kortom, een tegenvaller dit keer. Contact opnemen om het recht te trekken zou ik zeer waarderen.

Maarten Kuiper
9 januari 2021

Alles besteld via de app, maar op het moment van afhalen was het niet klaar en zelfs niet bekend. Na raadpleging van de computer werd het aan de keuken doorgegeven, zodat ik alsnog een kwartier moest wachten. Een maand geleden was dit ook al gebeurd.

Leslie
6 januari 2021

Sinds lange tijd weer hier chinees afgehaald. Heerlijk gegeten! Alleen het via internet bestellen liep niet helemaal goed. Het bestellen op zich wel, maar toen ik het op de afgesproken tijd kwam afhalen, moest het nog gemaakt worden... Dus 20 minuten wachten daar. Maar nogmaals lekker gegeten.

S Gatea
31 december 2020

Excellent quality! Thanks

Joke
31 december 2020

Nog steeds de beste Chinees van Amstelveen en omstreken. Bestelling staat altijd op tijd en al ingepakt klaar. Vriendelijke mensen: helemaal goed dus! Alleen wel weer incompleet: weer kroepoek niet meegekregen. Gebeurd vaker dus opletten bij phalen

Hans
30 december 2020

Helaas was de bestelling niet klaar en moest ik 20 min wachten Eten was wel prima

Jan
26 december 2020

We hebben genoten, en was net als de vorige keer weer erg goed.

Betty
23 december 2020

Het eten stond klaar maar duurde erg lang totdat het werd gepakt en ik t mee kon nemen von dat niet echt prettig ckr in deze tijd had t online besteld tijd in gevuld dat ik t zou halen maar meneer was drukker met geld tellen of iets!!! Het eten daar in tegen PRIMA!!

Krom
23 december 2020

De chinese tomatensoep smaakte naar extra zoete babi pangangsaus. Te veel suiker, te dikke soep. We hebben het helaas niet opgegeten.

Henk
22 december 2020

zoals vanouds, een lekkere goede maaltijd. altijd vriendelijke service

Maja
22 november 2020

Makkelijk te bestellen via de app. Precies op tijd stond het klaar. Heerlijk zoals altijd. Jammer dat ze niet bezorgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

D. Zitvast
15 november 2020

Altijd heerlijk, haal nooit ergens anders. Helaas deze keer de kroepoek vergeten.

Ray
11 november 2020
Marc Grondhuis
1 november 2020

Zoals altijd was het eten prima, alleen de bestel App is uit de lucht? Mvg Marc

H.Jobse
31 oktober 2020

het eten is uitstekend, kunnen pinnen zou makkelijker zijn.

Hans Sanders
27 oktober 2020

Bestelling eenvoudig online te regelen en de rijsttafel was overheerlijk. Goede service.

Stefan
25 oktober 2020

Erg goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Freek
24 oktober 2020

Het eten was als altijd erg lekker. Jammer dat het pas 25 minuten na de afgesproken tijd klaar was.

Richard
23 oktober 2020

Top!

Ernst
16 oktober 2020

Loempia's waren erg vet. Jammer dat ik niet met pin kon betalen. Zeker in deze corona tijd.

Jan Werkendam
13 oktober 2020

Geweldig op tijd klaar en echt lekker gegeten

Boy
13 oktober 2020

Zoals altijd weer perfecte Kung Po Kai mogen ophalen en opsmikkelen van jullie restaurant. Jullie constante hoge kwaliteit maakt dat ik alweer langer dan 17 jaar klant bij jullie ben en dit nog heel lang zal blijven.

Zeegers
11 oktober 2020

Het was top !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hoven
10 oktober 2020

Snel en lekker

Marv Grondhuis
2 oktober 2020

Gewoon altijd goed!! En lekker

Jan Kok
2 oktober 2020

Was wederom heerlijk

Sylvia
2 oktober 2020

Het eten was niet warm. De babi pangang was erg hard en taai.

yael
29 september 2020
René
27 september 2020

Had bestelling ruim van te voren (> 45 minuten) via internet opgegeven . Was 5 minuten voor opgegeven ophaaltijstip aanwezig. Moest vervolgens ruim een half uur wachten. Was een beetje druk werd er gezegd. Terwijl ik stond te wachten werd er steevast tegen mensen die hun bestelling telefonisch doorgaven gezegd, over 20 minuutjes klaar. Niet realistisch, slechte planning. Weet niet of ik hier nog eens bestel.

Karin
26 september 2020

Eten stond klaar, goed warm en smakelijk.

Wim koerts
21 september 2020

besteld via internet voor 19-09-20 voor13.20 bestelling was nog niet klaar men moest eerst gaan zoeken of er iets besteld was dat duurde even .bij thuis komst had ik 1 bami e n 1 chin.bami i.p.v. 2 chin .bami.JAMMER!

Pim
21 september 2020

Fijn dat dit restaurant ook afhalen faciliteert. Smaakt goed, duurt niet te lang, redelijke prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A.Drenthe
19 september 2020

Online besteld, gebeld of het aangekomen was, toen we op kwamen halen was de bestelling kwijt..... Eenmaal thuis zat de kroepoek er niet bij, de gebakken banaan was niet lekker, de loempia's waren niet gaar, de satesaus was zuur , het vlees van de babi pangang was taai, we hebben het niet opgegeten, zeer teleurgesteld, voor ons nooit meer ....

jonnie van der werff
16 september 2020

Perfect

Rick
14 september 2020

Het was weer niet doorgekomen. Is elke keer! Hij doet er niets mee. Je kan beter gewoon langsgaan.

Debby
13 september 2020

Altijd super lekker en smakelijk eten!

Geerlings
7 september 2020

Ik heb om 17.15 uur besteld en ik kon kiezen om om 17.50 uur op te halen. Ik was er om 17.50 en ik kreeg het eten om 18.30 uur! Meneer heeft mij drie keer gevraagd wat ik ook alweer had besteld. Kwaliteit was redelijk, maar de service onder de maat. Een excuus was wel op zijn plaats geweest.

Sil
31 augustus 2020

Via de app besteld. Jammer dat niet alles in de tas zat toen ik thuis kwam. Ik miste 2 gerechten. Kon toen weer terug, terwijl rest van familie moet wachten en eten koud wordt. . Totaal geen sorry of compensatie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ingrid
26 augustus 2020
andre
24 augustus 2020

altijd goed/lekker en staat keurig op tijd klaar wanneer je online besteld!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jur
24 augustus 2020
Robin
23 augustus 2020

Hele smakelijke gerechten, voor herhaling vatbaar!

De Bakker
18 augustus 2020
Robery
17 augustus 2020

Eten was flauw van smaak. 2e keer weer afhaal geprobeerd maar wellicht een nieuwe kok. Mij zien ze voorlopig niet terug

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan Kok
16 augustus 2020

De bestelling was helaas niet op tijd gereed

Franca
15 augustus 2020

Prima eten, maar dat ik voor een tasje en transactie kosten moest betalen verbaasde me. Misschien had ik het kunnen lezen, maar heb er dan overheen gekeken.

de Vries
14 augustus 2020
Marnix Griffioen
14 augustus 2020

Het eten was goed maar de sate ontbrak. Ik hoop van het restaurant te horen dat een volgende bestelling deze extra geleverd wordt.

Marco
9 augustus 2020

1 maal beef- en een maal kipgerecht besteld. Bij uitpakken 2 keer beef. Jammer, eten was verder wel smakelijk.

Steven
7 augustus 2020

Heerlijke babi pangang speciaal gegeten, blijft toch de lekkerste bij Taste of Zsechuan.

Carolyn
6 augustus 2020

Wij hebben gisteren onze favoriete gerechten Kung po beef en kung po kai besteld. Als bijgerechten de chinese bami en mihoen. We hebben gesmuld. Zeker een aanrader als je van een beetje pittig eten houdt. Andere keren ook de wantan soep, inktvis met zout en peper, babi pangang en foe yong hai besteld. Ook aan te raden.

Louis Scherrenberg
6 augustus 2020

Ik had Thai Yellow Curry Chicken besteld met bami, maar kreeg nasi erbij geserveerd. Het gerecht zelf rook niet goed en smaakte ook vreemd. Ik heb het weggegooid.

A. de Boer
11 juli 2020

Prima geregeld. Alles naar wens, was weer heerlijk.

Frans
30 juni 2020

Smaak van het gerecht was goed. Qua prijs vond ik hetere duur. De garnalen waar ver te zoeken wel 3 in de mihoen singap Singapore

Joke
30 juni 2020

altijd fantastisch eten en erg aardige mensen.

Albert
25 juni 2020

De loempia's zijn altijd heerlijk, knapperig en goed gevuld. Voor mij is wat je ook kiest, het is altijd lekker, dus ik kom er graag. De mensen zijn ook altijd vriendelijk, druk of niet.

Sabriena
24 juni 2020

Het eten was werkelijk heerlijk en er zat heel aardig een zak cassave chips bij. We hebben gesmuld! Voor meermaals herhalen vatbaar ;-)

Robert
22 juni 2020

Zeker een andere kok. Eren waa zeer flauw van smaak. Niet wat we gewend zijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Scherrenberg
21 juni 2020

Het eten is als gewoonlijk uitstekend. Maar ik zou het zeer op prijs stellen als ik ontvangen en bediend wordt door iemand die gewoon in staat is Nederlands te spreken. Ik vind het echt kwalijk dat dit nu de tweede keer is dat ik geholpen wordt door de kokkin die de Nederlandse taal gewoon niet beheerst. Dit kan echt niet!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Francisco
15 juni 2020

Eten smaakt prima ,is alleen er weinig

Ray
15 juni 2020

Helaas komt het te vaak voor dat je niet je de volledige bestelling ontvangt. Ik vind dit erg storend, zeker als je vraagt of nu wel alles er bij zit en thuis erachter moet komen dat je weer gerechten mist.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan Kok
13 juni 2020

Meer dan prima

Debby
6 juni 2020

Heerlijke Chinees!

Marja
6 juni 2020

Er zat in de biefstuk met zwartebonensaus een stukje metaal. Dat was erg schrikken.

V.Nieuwenhuizen
5 juni 2020

We hadden 3 combinatiegerechten 2 met ajam pangang maar dat waren 2 babi pangang. Erg weinig kip in de tjap tjoi en de Chinese bami was niet warm. De smaak zoals altijd prima!!

Wesdorp
4 juni 2020

Was goed geregeld moest 1minuut wachten Mevrouw vroeg of het nasi of bami was ik zei nasi en kreeg bami Maar het was er niet minder lekker door

Brouwer
3 juni 2020

Prima eten, maar stond niet klaar op afhaalmoment.

Robert
31 mei 2020

Goed eten voor een goede prijs!

Hans Sanders
31 mei 2020

Mijn vrouw en ik zijn zeer tevreden over uw service, product en smaak van uw restaurant. Wij komen of bestellen zeker nog een keer. Ga zo door!

Ernst
29 mei 2020

De Loempia's waren weer heerlijk!

Marijke
26 mei 2020

Prima via internet te bestellen. Eten staat klaar op genoemde tijd. Eten lekker, sausje bij fou yong hai met kip wat waterig dun

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Edgar
23 mei 2020

Ik heb gevraagd mijn gerecht met bami en heb Ik gekregen met nasi; de andere gerecht was niet met pikant zoetzure als gevraagd.

Snoniem
17 mei 2020
Dick
14 mei 2020

Meestal is het eten goed, dit keer echter leek de babi pangang wat verbrand en de kipsate was smakeloos een puntje van aandacht lijkt me. Ook was bij een van de gerechten nasi gedaan ipv Chinese bami, dit lijkt me een groot verbeterpunt omdat volgens andere reviews dit met enige regelmaat voorkomt. Ik hoop dat de volgende keer alles weer oke is.

Marnix
14 mei 2020

Eten was top en het stond exact op tijd klaar bij de afhaal. Met online bestellingen hoef je tenminste niet contant te betalen dus dat is ook een voordeel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

RJ
13 mei 2020

Lekker een Combinatiegerecht (+Babi Pangang,+Tjap Choi met kip,+Chinese bami) gegeten. Het was al weer een tijdje geleden. Het heeft ons heel goed gesmaakt. En een vriendelijke bediening!

Pim Sanders
12 mei 2020

Het eten bij Taste of Szechuan is altijd lekker en vers. Vooral de loempia's smaken erg lekker. Het bestellen via de website liep wat stroef en werd een paar maal onderbroken. De bestelling was iets later klaar dan gepland, maar klopte precies. We hebben alles opgegeten en het smaakte prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Raymond
11 mei 2020

Gistermiddag, Moederdag, bestelling geplaatst via internet om het meteen op te kunnen halen. Helaas door de drukte toch nog 40 minuten ter plekke moeten wachten. Thuis aangekomen bleken de gebakken bananen er niet bij te zitten. Een vorige keer waren ze de witte rijst al eens vergeten. Dus let goed op of alles compleet is. Het gekregen eten was zoals altijd geweldig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Scherrenberg
11 mei 2020

We hebben wederom heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John Vos
10 mei 2020

Babi Pangang was heel erg aan gebrand. De rest was redelijk tot goed.

Nol
6 mei 2020

Eten via internet besteld en stond klaar op het afgesproken tijdstip. Perfect dus. Eten was warm, goed en prima.

Ray
5 mei 2020

Bestelling online gedaan met ophaaltijd van 18:00, uiteindelijk pas om 18:20 het eten gehad en thuis aangekomen miste ik de satesaus. Direct gebeld en had de keuze weer erheen rijden of de volgende keer deze gratis. Wel een beetje jammer dat er geen excuses ervan kon, ik vond dat er koeltjes overkomen .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Holthaus
3 mei 2020

Lekker en alles staat keurig op tyd klaar

Henk
1 mei 2020

Besteld per mail, stond keurig op tijd klaar. Alles van prima kwaliteit en supervers. Heerlijk gegeten en zeker voor herhaling vatbaar!

Margaret
1 mei 2020

Heerlijk eten! Geen doorsnee Chinees maar je proeft echt de gebruikte kruiden en specerijen!

Joke
28 april 2020

Het blijft de beste Chinees van amstelveen en omstreken: ik rij er graag voor om! Ontzettend vriendelijke mensen. Bij afhaal houden ze goed rekening met de corona maatregelen. Helaas ging de bestelling niet helemaal goed.. de saté stokjes zaten niet bij het menu, sambal vergeten en er miste 1kroepoek. Volgende keer beter want ik kom zeker weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annemieke
28 april 2020

Het eten was goed, maar niet heel warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik
25 april 2020

Top! Lekker! Dankjewel!

Jan Kok
10 april 2020

Wij hebben net als de vele voorgaande keren wederom heerlijk gegeten.

ida Haijema Bril
9 april 2020

eten was niet warm. we kregen producten niet en we kregen 1 product verkeerd.

Frans
6 april 2020

Aardige mensen en het eten is erg lekker

Anoniem
6 april 2020

Erg slechte ervaring. Online een bestelling geplaatst voor 18:40 uur ophalen. Ik was om 18:40 uur in het restaurant en moest nog even wachten. Zo gezegd, zo gedaan. Om 19:00 uur gevraagd waar mijn bestelling bleef; de jongen gaf aan dat dit bijna klaar was. Om 19:15 de bestelling gekregen en kon ik eindelijk gaan. Alleen een 'sorry' gekregen en niks extra's. Eten was matig in vergelijking met andere keren. Gesneden ossenhaas bij de mihoen was erg taai en grote stukken, kipsaté had een zure smaak. Slechte avond.

Nathalie
3 april 2020

Makkelijk online te bestellen. Snel af te halen. Vriendelijk personeel en heerlijk gegeten. Altijd zeer tevreden over dit restaurant.

Cornel
3 april 2020

Lekker hoor...

Jessica
2 april 2020

Zoals al jaren, weer heerlijk gegeten!

Scherrenberg
29 maart 2020

Goed geholpen door de dames!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rene
22 maart 2020

Weer erg lekker. Top dat jullie nog de mogelijkheid bieden in deze moeilijke tijden! Thanks!!

Frank
20 maart 2020

Heerlijk gegeten van de afhaal service. Snel en altijd vriendelijk!

Willem
11 maart 2020

Goed geregeld, snel en gemakkelijk.

Louis Scherrenberg
6 maart 2020

Zoals altijd, Erg lekker!

Ama
15 februari 2020

Besteld per internet Bami speciaal, kwam thuis en bleek Nasi speciaal gekregen te hebben. Niet de eerste keer dat er wat fout gaat bij een online bestelling! Eten OK

Werner Rooth
3 februari 2020

Soep was niet heet,wel goed van smaak.loempia veel te vet ,echt niet lekker,ook te duur voor wat het was..de combi gerechten wel ok maar wat vlak van smaak. Wij hebben wel beter Chinees gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eric
19 januari 2020

Via de website besteld, waarbij je aangeeft hoe laat je de bestelling komt ophalen. Maar nee, als je binnenkomt begint men kennelijk met je bestelling waardoor je alsnog 20 minuten moet wachten

Scherrenberg
12 januari 2020
Geraldine
6 januari 2020

All ready on time and delicious as always.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maja Konert
1 januari 2020

Mooi optijd klaar. Hoefde niet lang te wachten. Heerlijk eten!

Ronald
30 december 2020

De bestelling was voor bami en er werd nasi aangeboden. Gelukkig kon ik het nog laten omruilen doordat ik het opmerkte

Veldhuis
30 december 2020

Eten was nog niet klaar, en er was witte rijst bij gedaan ipv nasi, waar wel voor betaald was. Niet de moeite genomen om terug te gaan anders was het eten koud. Ben dit niet gewend van hun, normaal is het altijd prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cora van Kalken
22 december 2019
Irene ten Kroode
18 december 2019

Heerlijke gerechten, goed gevuld en niet vet. Enige minpuntje is dat we bami bijgerecht besteld hadden en mihoen kregen. Voor de rest uitstekend.

Thea Wessels
12 december 2019

Eten was prima. Jammer dat sambal eerder chilisaus leek. En uw gewone website bijwerken aub, daar staan lagere prijzen vermeld dan op bestelsite.

Steve
10 december 2019
Eric Bakker
9 december 2019

Op zich is dit de beste Chinees in de omgeving, helaas gaat er bijna altijd iets mis bij de bestelling dus je moet altijd alles nakijken..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Scherrenberg
5 december 2019

Het was wederom zalig. Echt heerlijke smaken.

Amanda van der Zwaard
5 december 2019

Meestal bestel en betaal ik online. Wat mij al een tijdje opvalt, is dat het eten vaak niet op de afgesproken tijd klaar staat, maar pas wordt begonnen met bereiden als ik arriveer om af te halen, wat er vaak in resulteerde dat ik een 30 ot 45 minuten zit te wachten. Dàt is niet de reden dat ik vooruit bestel. Als de vraag te groot is, dan kan online reserveren betere uitgezet worden. De communicatie kan beter Verder is de pin machine al een tijdje niet meer in werking, Het eten zelf is helemaal prima!

P. Van Baalen
29 november 2019

Very tasteful !

BlackStock Coffee
28 november 2019

Voor 15 mensen topmaaltijd bereid. Alles stond netjes klaar op de afgesproken tijd en de kwaliteit van het eten is erg goed!

Werkendam
19 november 2019

geweldig op tijd klaar en heerlijk gegeten

RWP
18 november 2019

Voor het eerst via internet een afhaalbestelling gedaan. Het was precies op tijd klaar. Kwaliteit goed, zoals altijd trouwens.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De leeuw
31 oktober 2019
Edwin
25 oktober 2019

Het is top eten. Goede kwaliteit. Erg lekker. Alleen bij het halen kregen we bijna weer het verkeerde mee. Dit gebeurd jammer genoeg wel vaker. Advies: let hier alstublieft goed op.

Familie
12 oktober 2019

Zeer slechte service. Eerst bijna een uur wachten omdat men niet in de gaten heeft dat er iets via internet besteld is. Vervolgens krijgen we de verkeerde bestelling mee. Bij terugkomst staat onze bestelling nog klaar. Uiteindelijk met koud en onvolledig eten naar huis. Wij komen hier NOOIT MEER!

Robert
7 oktober 2019

Was weer lekker, is al jaren zo. Alleen de sambal vergeten.

T.Koeleman
5 oktober 2019

Het eten is goed! maar ik had 17.40 uur online besteld, er stond 18.00 uur afhalen. Kom ik om 18.00 uur in de zaak , moest het nog doorgegeven worden aan de keuken. ging ik om 18.25 uur de zaak uit met mijn eten. Conclusie is dus dat online bestellen niet sneller gaat!

Freek
4 oktober 2019
Van baalen
25 september 2019

Heerlijk genoten van een gevarieerd menu !

Haneveer
22 september 2019

Vanavond online eten besteld voor 4 personen. Op de aangegeven ophaaltijd 17.20 uur stond er niks klaar. Na 20 minuten wachten geïnformeerd en werd er door de eigenaar gezegd dat het wat langer duurde gezien de grootte van de bestelling. Het was géén grote bestelling! Na 30 minuten wachten nogmaals geïnformeerd en er werd navraag gedaan in de keuken. Eigenaar vroeg of wij telefonisch of online besteld hadden. Hij keek nogmaals in de computer maar ik kreeg niet echt een antwoord van hem. Inmiddels waren bijna 40 minuten verstreken en valt het oog van de eigenaar op 2 tassen met eten in een hoek van de balie. Hij kijkt op het bonnetje en vraagt nogmaals naar achternaam. Hij zegt dan doodleuk " Oh dit is uw bestelling.' Op mijn vraag of ik nu 20 minuten voor niets heb zitten wachten, want zo lang stond bestelling daar al, kreeg ik geen antwoord! Eigenaar bood geen excuses aan, helemaal niks. Ik gaf aan dat we toch wel 3x erover na gaan denken om weer bij hem te bestellen als de klantvrie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van baalen
16 september 2019

Zeer goed !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willem
12 september 2019
Jan Kokq
8 september 2019

Het eten was heerlijk en daarnaast overvloedig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin
7 september 2019

Kwaliteit van het eten ia altijd goed. Prijs/kwaliteitverhouding ook prima. Service kan veel beter. Nu online besteld, ophalen 18.20 uur. Mijn bestelling ging om 18.35 door het luik. Had uiteindelijk om 19.00 uur mijn eten

Hans Seitz
6 augustus 2019

Online besteld, stond precies op afgesproken tijd klaar. En het smaakte weer uitstekend. Voor herhaling vatbaar.

Louis Scherrenberg
25 juli 2019

Ik had twee maaltijden besteld met nasi en 1 met witte rijst. Ik kreeg drie maal witte rijst. Verder lekker, maar wel jammer

Janny Nobel
23 juli 2019

Alledrie de porties nasi waren vegetarisch. Dat had ik niet besteld. Eén portie was met vlees besteld.

Erik
4 juli 2019

Top! Snel klaar voor ophalen! Super Lekkerrr!

Hanna Duyn
10 juni 2019

Ik had om hele warme loempia’s gevraagd en ze waren koud !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hartgers
30 mei 2019

Bestellingen werden door elkaar gehaald. Resultaat; extra spullen gekregen wat niet is besteld. Eten minder warm door het uitzoeken van de bestellingen

Marijke
27 mei 2019

Online besteld en betaald; bestelling was niet op het tijdstip klaar toen ik kwam, moest toen nog gemaakt worden... Kroepoek extra erbij gekocht, 3 euro, best duur en uiteindelijk niet mee gekomen met mn bestelling. De nasi ossenhaas groenten bleek 1 gerecht te zijn, met de ossenhaas in de nasi, , was ook jammer. Service was niet onvriendelijk maar ook zeker niet geinteresseerd, ook niet toen ik belde over deze zaken...

C. van Heusden
13 mei 2019

keurig op tijd klaar en zoals gewoonlijk heel erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Aart
27 april 2019

Erg lekkere babi pangang, mooi knapperig geroosterd

Yvonne
24 april 2019

Heerlijk eten en snelle service. Makkelijk te bestellen, veel keuze

Karin
22 april 2019

Jammer dat we weer terug moesten omdat niet alles erbij zat, terwijl de drukte pas na ons kwam.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pim Sanders
22 april 2019

Afgeleverde klopte met bestelling. Als vanouds prima kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Diana Teuben
13 april 2019

Een tamelijk grote bestelling stond precies op tijd klaar. De porties zijn vrij groot en alles smaakt prima.

Sandra van Leeuwen
10 april 2019

De bestelling was vergeten en ook nog eens foutief. Niet klant vriendelijk en ook nog eens duur. Prijs- kwaliteit in vergelijking tot de Chinees bij kostverlorenhof in Amstelveen staat niet in verhouding.

Jan Kok
1 april 2019

Het bestelde eten was meer dan heerlijk.En ook overvloedig,wij kunnen er makkelijk 2 x van eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronald
17 maart 2019

Was weer erg lekker.

Smit
16 maart 2019

15.03.2019 Bestelling stond klaar maar thuis bleek er een verkeerde bestelling te zijn ingepakt. Ontvangen 2x het zelfde. Is niet de eerste keer. Helaas.

Cora
11 maart 2019

Het eten stond net klaar toen we erom kwamen en smaakte uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fred de Meeuw
23 februari 2019

Als vanouds goed! Fatsoenlijke porties en zeer smakelijk.

Richard
15 februari 2019

Dit was de eerste keer, dat ik via de site vooraf bestelde.In tegenstelling tot vele keren eerder (gewoon afhalen) was de loempia veel en veel te vet. Kortom échte niet goed. De olie vulde het bord, als was het soep. De rijst was zoals gebruikelijk: goed. Jammer !

Schutte
10 februari 2019

Makkelijk online bestellen, staat op tijd klaar en smaakt allemaal heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leo Braam
4 februari 2019

Bestelling is niet opgemerkt. Nadat de afgesproken tijd na enig wachten was overschreden heb ik geïnformeerd waar mijn bestelling bleef en moest die nog door de keuken in behandeling worden genomen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E wagemaker
28 januari 2019

De loempia’s waren niet warm Erg jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bianca kwak
23 januari 2019

Zeer slecht. Wat anders krijgen dan wat je besteld, en de eierschaal in de nasi terug vinden heel veel stukjes. En als je dan belt met klacht te horen krijgen ja is druk. Was duur eten zo!

Marga
23 januari 2019

Op de site een tijdstip aangegeven. Bij het ophalen alsnog 20 minuten moeten wachten. Dat is niet zoals het hoort. Als genoegdoening een zakje kroepoek meegekregen (nadat ik daarom had gevraagd) De kwaliteit van het eten wordt steeds minder helaas. Geen aanrader dus.

Frits
22 januari 2019

Goede bami voor een schappelijke prijs Alleen handlingkosten een beetje merkwaardig

Johny
20 januari 2019

Super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronald
20 januari 2019

Zoals altijd was het weer erg lekker, de eend en Kung Po Kai.. Met die verschrikkelijk lekkere sambal uit eigen keuken..

E.Alf
19 januari 2019
Jeroen
13 januari 2019

Slecht en weer iets vergeten erbij te doen ! Jammer...

Sonja
3 januari 2019

Goede website. Snap alleen nog niet hoe je met QR-code kan betalen. Daar hangt wel reclame voor.

freek
1 januari 2019

Het eten was prima als altijd, Helaas kregen wij beef ipv kip voorgeschoteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robert
31 december 2019

Was weer lekker. Traditioneel chinees restaurant met een ruime kaart. Vriendelijke bediening.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tom
28 december 2018
j. besten
25 december 2018

Geen saus bij het vlees Cha Siu. Soep was al lauw/koud.

Brenda Vd herik
23 december 2018

Restaurant bleek dicht te zijn. Ik heb dus niets gekregen

Fokko
29 november 2018

Kip smaakt niet naar kip, product is slechter geworden in kwaliteit.

Jackie
26 november 2018

Besteld om af te halen 17.30, ik kwam binnen exact om 17.30 en meneer was bezig om het eten in te pakken. Perfect. En het was ook nog eens lekker.

Jan van der Burgt
18 november 2018

Helaas 20 minuten moeten wachten omdat er iets niet klopte met de bestelling. Er was een bestelling geweest die leek op de mijne en daar was ik de dupe van. Geen excuus of iets van kroepoek of iets anders ontvangen.

Benjamins
14 november 2018
Maikel
27 oktober 2018

Heerlijk

ES
21 oktober 2018

Eten is lekker en niet duur!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van der Zwaard
16 oktober 2018
van baalen
14 oktober 2018

prima eten en snelle afhandeling

Leupen
14 oktober 2018

Eten op zich oke maar in vegetarisch gerecht zat een stuk vlees. Duurde ruim 40 minuten extra omdat bestelling mis was en er kwamen geen excuses. Kroepoek vd zaak gekregen maar met een flink totaalbedrag en uiteindelijk veel wachttijd viel het erg tegen. Nagebeld maar ja vlees erin kon niet want het kwam uit blik....heel bijzonder... En ook daar werd lacherig gedaan en nog steeds geen excuses gemaakt. Ik vond het echt jammer en gemiste kansen van hun zijde.. Goed bedenken of je er wel heen wil als vegetariër en ook of je niet beter kunt gaan halen ipv vooraf bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Geoffrey
24 september 2018

erg snel klaar, eten was weer lekker als altijd, helaas 1x witte rijst gekregen ipv Bami en zat er ook stukje ijzer (ws van een staalspons) in het eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arjo van Noord
11 september 2018

Altijd heerlijk en van de beste kwaliteit, Voor mijn familie altijd een 10.

Ronald
27 augustus 2018

Was zoals altijd weer lekker. Samen met de huisgemaakte sambal, was het weer een feestje. Omdat je vreemd genoeg nog steeds niet kunt pinnen, is het gebruiken van de app met de ideal betalingsmogelijkheid een uitkomst...

Sander
16 augustus 2018

Ze blijven maar proberen om die € 0,10 voor een tasje te rekenen als je via de app besteld. Terwijl je bij commentaar aangeeft dat je geen tasje wilt. Om 17.30 uur had ik het besteld en kon om 17.50 uur ophalen. Maar de bestelling was nog niet klaar (was volgens mij niet eens aan de keuken door gegeven). Het was niet druk in het restaurant. 18.10 uur kwamen de eerste gerechten, die bediende heeft wel 12 x in dat ene zakje gekeken. Om 18.15 uur kwam de rest pas. Waardeloze, zeer onbeschofte mannelijke bediening. Geen excuses, geen uitleg, niks nada. Het is dat het eten zo lekker is daar, anders zou ik er nooit meet komen. Bediening/service: een 2 Eten: een 9

Van kempen
5 augustus 2018

Geen pinnen mogelijk. Dubbele kassa dus. Verder zeker tevreden prima eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A. Smit
29 juni 2018

Bestelling 17.30 geplaatst en 18.30 ophalen. Het was er om 18.30 uur druk en chaotisch. Bestelling stond niet klaar. Bij thuiskomst was de bestelling niet compleet.

ROnald
17 juni 2018

Zoals gebruikelijk weer erg lekker

Miranda
16 juni 2018

Helaas staat je eten niet klaar op het afgesproken tijdstip. En zit je na online bestellen alsnog een half uur te wachten. En wij waren niet de enige! Dit was al de 2de keer, wij gaan het geen 3de keer proberen.

Sander
14 juni 2018

Kwaliteit van het eten was weer prima. Altijd heerlijk eten, porties groot genoeg. Alleen voor de zoveelste keer kreeg ik niet het juiste dat ik besteld had. 3 gerechten besteld, 1 met mihoen, 1 met bami en 1 met nasi goreng. Je betaalt er extra voor, maar heb de nasi niet gekregen, wel witte rijst. Jammer, ze zijn slordig met de bestellingen. Eén van de voorgaande keren een gerecht besteld ZONDER ui want iemand die mee zou eten is allergisch daarvoor .... en toch zaten er uien in, grote stukken. Jammer, want op zich heel lekker eten.

Erwin
4 juni 2018

Prima smaak, bediening blijft daar een soort van slapstick maar het eten maakt vervolgens alles weer goed. Lekker gegeten en daar gaat het om nietwaar :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter Zitvast
3 juni 2018

Stond vandaag niet klaar op de afgesproken tijd, maar was toch zeer snel klaar, zoals altijd. TOP geregeld en altijd super kwaliteit. Lekker hoor !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jur
29 april 2018

Supergoed en snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mulder
27 april 2018

Wij zij iedere keer weer blij verrast hoe lekker het eten is van jullie Visite geeft ook alleen maar complimenten

Asserring bewoner
19 april 2018

Ik had via de site besteld. Eenmaal daar aangekomen hadden ze bestelling niet ontvangen. Erg vervelend. Ik zou dan denken dat je wat extra kroepoek zou krijgen. Maar niks. Ook geen excuses. En dat terwijl ik veel haast had.

Claudia
10 april 2018

Zoals altijd: heel vers en heerlijk van smaak

Nelly
3 april 2018

Sorry,het is altijd prima eten bij jullie maar dit keer niet. Droog vlees en verkeerde maaltijd mee. Geen bami maar nasi. Niet lekker gegeten op 2 e paasdag.

Linda
26 maart 2018

Jammer, als je online besteld, dat ze dan toch nasi bij je gerecht leveren in plaats van de bestelde bami. Het staat gewoon op de bestelbon. En erg onvriendelijk personeel die jammergenoeg niet de moeite neemt om Nederlands te leren of er personeel neer te zetten dat NL verstaat en spreekt...Tijdens het afhalen drie klanten meegemaakt waarvan maar niet werd verstaan wat ze wilden bestellen, plus een dame die wilde pinnen werd bijzonder onvriendelijk ter verstaan te geven dat ze dat bij AH om de hoek kon doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arjo van Noord
25 maart 2018

Het eten was weer een feest heerlijk zoals altijd.

Jan Kok
9 maart 2018

Alles wat wij besteld was perfect en heerlijk van smaak. En daarnaast precies op het door ons opgegeefde tijdstip gereed

Arjo van Noord
2 februari 2018

Hele lieve familie en altijd perfect eten.

Hofman
8 januari 2018

Zwaar achteruit gegaan deze chinees!! Smaakloos eten en de loempia's zwemmen in het vet op je bord.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De Valk
30 december 2017

Kwaliteit van vlees is goed maar de gerechten hebben niets maar dan ook niets weg van Szechuan Food. Een "Nederlandse" Chinees.

Slob
18 december 2017

Zeer goed eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bart
14 december 2017

Op tijd en met de vertrouwde hoge kwaliteit. Makkelijk besteld en betaald via de eigen app. Heerlijk!

Vincent
6 december 2017

Het eten was redelijk maar de prijs veel te duur t.o.v. de kwaliteit. We hadden 4 totaal verschillende gerechten maar alles smaakte een beetje hetzelfde en er zat veel te veel zout en smaakmaker in. Ook het vlees was weinig mals en sommige stukken taai. We moesten erg lang wachten ondanks tijdige bestelling waarbij thuus bleek dat ze ook nog een gerecht vergeten waren. Ook daarop moesten we alsnig eindeloos wachten. Geen voldoende van mij!

marino vd sluis
19 november 2017

erg smakelijk en goed geregeld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bart
15 november 2017

Heerlijk combinatiegerecht met Chinese tomatensoep. Via de eigen Internet app besteld, met IDeal betaald en perfect op tijd klaar.

Marnix
7 november 2017

Site, bestelling en betaling was prima. Kwaliteit van het eten was goed. Helaas constateerde ik thuis dat ik 2 van de 5 onderdelen miste uit mijn bestelling.

Anita
1 november 2017

Teleurstellend Heb de verkeerde saus gekregen bij de bestelling. Pekingeend zonder saus is saai.

Ronertine van der Sluis
28 oktober 2017

Zoals vanouds was de kip loempia lekker krokant en bijzonder smakelijk. De mihoen met groenten en kip ook bijzonder lekker. Ik rijd er graag een paar extra kilometer voor.

Astrid
24 oktober 2017

Gisteren eten afgehaald na online bestelling. Alles verliep soepel. Eten was prima. En vanmiddag tussen de middag nog lekker de restjes opgegeten. Combinatiegerecht zoals je mag verwachten. Bij het vegetarische tahoegerecht zou ik nog wel iets meer groente willen. De vega Foe yong hai was echter prima gevuld.

David
29 september 2017

Perfect het eten was heerlijk

Monique
18 september 2017
Daniel de Muynck
17 september 2017

Al jarenlang halen wij ons Chinees eten hier, kwalitatief goed en smakelijk. Lieve mensen, altijd vriendelijk.

Rick
10 september 2017

Thai hot beef besteld zaten wel geteld 3 reepjes beef wat op kauwgom leek kreeg het niet doorgekauwd. Heel veel citroenblaadjes wat overheerste. Het was echt vies. Nooit een een Thais gerecht bij een chinees halen!!

Karin Poldermans
27 augustus 2017

Lekker gegeten, op tijd klaar en vriendelijke service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willemsen
25 augustus 2017

Eten via app besteld en betaald. Na binnenkomst stond mijn pakketje klaar op de counter. Man achter de counter liet mij 7 min wachten terwijl hij druk met zn iPad bezig was. Daarna kwam vrouw uit keuken en hielp eerst 2 nieuwe klanten weg, terwijl ik daar stond te wachten op jawel, het klaarstaande pakketje! En aandacht trekken was men niet gevoelig voor. Dan maar digitaal klagen! Dit soort arrogantie heb ik lang niet meegemaakt. Nb: satesaus is smakeloos en dus vies. De rest is middelmatig. Ik kom er dan ook minder vaak dan ik misschien zou willen.

Marc Grondhuis
7 augustus 2017

Uitstekend eten zoals ltijd!! De app blijf ik geweldig vinden direct een link naar je bank! Perfect

Tom
5 augustus 2017

Niks op aan te merken, zeer tevreden over het combigerecht. Overigens zelf afgehaald, maar de bestelling stond er op tijd dus vandaar 5 sterren.

Hans Seitz
5 augustus 2017

Bezorging niet aan de orde. Via internet besteld en later telefonisch ophaal tijd gewijzigd. Geen probleem en net zoals vorige keer heerlijk gegeten. 5 minuutjes moeten wachten maar dat hield wel in dat alles lekker warm was. Volgens mijn kleindochter doen we het volgende keer weer.

Marc Grondhuis
16 juli 2017

Zeer makkelijk, goede app en gemakkelijk dat je metteen naar je bank wordt verwezen!! Marc

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Max
27 juni 2017

Heerlijk eten, goede prijs kwaliteit verhouding

Jay
21 mei 2017

Quality was good except, I ordered Kung Po Tahoe in gedroogde rode peper saus with Bami and got it with Nasi.

Linda Terpstra
9 mei 2017

Prima bevallen stond al klaar toen we aan kwamen

Marc Grondhuis
20 april 2017

Prima ontwikkelde app, erg makkelijk vvanaf de bank!! Metteen de betaling geregeld en een verwachte ophaaltijd. Uitstekend!!!

C. Terpstra
17 april 2017
Jur
2 april 2017
Heleen
20 maart 2017

Zelf het eten opgehaald dus bezorging niet van toepassing. Heerlijk gegeten en stond klaar op de afgesproken tijd !

Veenstra
12 maart 2017

Bezorging is niet van toepassing. Het eten is wat ik ervan verwacht nl. Prima prijs/kwaliteitsverhouding. Wat ik wel grappig vond is dat mevrouw aan de balie aan mij vroeg of ik nu bami of nasi besteld had. Ik verwacht zelf dat dit via de website bestelling bekend is. Waarschijnlijk nog wennen na 25 jaar alleen old school afhalen (en zelfs niet pinnen!). Overall prima dat deze stap gezet is.

Jacobsen
11 maart 2017

App werkt niet goed, de link met Ing werkt steeds niet en gisteren kreeg ik 3 keer de melding per mail van betaling

van baalen
2 maart 2017

top, we komen zeker terug

Zonneveld
24 januari 2017

Moest wat lang wachten op mijn bestelling

Hans Seitz
22 januari 2017

Niet bezorgd maar online besteld en kon alleen maar opgehaald worden. Prima, stond niet klaar om koud te worden maar werd direct toen ik mij melde doorgegeven aan de keuken. Naar huis (vlakbij) en lekker warm opgepeuzeld. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bos
29 december 2016

Gewoon goed. Stond klaar toen wij het ophaalde. Smaak uitstekend. Denk dat een cijfer 10 terecht is.

W. de Wit
27 december 2016

Bezorging n.v.t. Zelf opgehaald,was precies op afgesproken tijdstip! Was zoals altijd weer heerlijk! Bij de foeyonghai was alleen iets te veel saus.

Dijkstra
17 december 2016
Joke van Tol
6 december 2016

Iedere keer weer; fantastisch! Echt vers, op tijd klaar en heel vriendelijke mensen. De beste in amstelveen en omstreken; ik rij er graag n half uur voor om!

Ronald
3 december 2016

Wat een geweldige nieuwe service! Kon je er tot voor kort niet eens pinnen (ik kwam er dus ook niet meer), nu is het bestellen een fluitje van een cent. Vervolgens het restaurant inlopen en daar staat je bestelling klaar. Ik kom terug!

Nadine
25 november 2016

Geen bezorging gehad maar kan niet nvt invullen bij de beoordeling. Lekker snelle hap voor de vrijdagavond

Ron
10 oktober 2016

Uitstekend kwaliteit als altijd. bezorging is vlgs mij niet mogelijk .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Onno
5 oktober 2016

Heb de bestelling zelf opgehaald en ze stond klaar op de afgesproken tijd. Veel en lekker eten voor een goede prijs.

Buurr
20 september 2016

Ik had via de site eten besteld. Zit een half uur tussen minimaal voordat het eten klaar is. Toen ik daar aankwam wisten ze niks van mijn bestelling. Beetje jammer, ik was sneller geweest als ik daar heen was gelopen en binnen had besteld.

Jeany van Dalen
10 september 2016

De geroosterde speenvarken was niet krokant en de tahoe was een beetje droog.

Hemarilu
9 september 2016

Het eten stond op tijd klaar. Het smaakte goe.