Beoordelingen van Taste of Szechuan Amstelveen

Recente recensies van Taste of Szechuan Amstelveen

4 sterren na 187 reviews

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaak van het gerecht was goed. Qua prijs vond ik hetere duur. De garnalen waar ver te zoeken wel 3 in de mihoen singap Singapore

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

altijd fantastisch eten en erg aardige mensen.

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De loempia's zijn altijd heerlijk, knapperig en goed gevuld. Voor mij is wat je ook kiest, het is altijd lekker, dus ik kom er graag. De mensen zijn ook altijd vriendelijk, druk of niet.

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was werkelijk heerlijk en er zat heel aardig een zak cassave chips bij. We hebben gesmuld! Voor meermaals herhalen vatbaar ;-)

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeker een andere kok. Eren waa zeer flauw van smaak. Niet wat we gewend zijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten is als gewoonlijk uitstekend. Maar ik zou het zeer op prijs stellen als ik ontvangen en bediend wordt door iemand die gewoon in staat is Nederlands te spreken. Ik vind het echt kwalijk dat dit nu de tweede keer is dat ik geholpen wordt door de kokkin die de Nederlandse taal gewoon niet beheerst. Dit kan echt niet!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten smaakt prima ,is alleen er weinig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas komt het te vaak voor dat je niet je de volledige bestelling ontvangt. Ik vind dit erg storend, zeker als je vraagt of nu wel alles er bij zit en thuis erachter moet komen dat je weer gerechten mist.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Meer dan prima

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Chinees!

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Er zat in de biefstuk met zwartebonensaus een stukje metaal. Dat was erg schrikken.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden 3 combinatiegerechten 2 met ajam pangang maar dat waren 2 babi pangang. Erg weinig kip in de tjap tjoi en de Chinese bami was niet warm. De smaak zoals altijd prima!!

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Was goed geregeld moest 1minuut wachten Mevrouw vroeg of het nasi of bami was ik zei nasi en kreeg bami Maar het was er niet minder lekker door

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten, maar stond niet klaar op afhaalmoment.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed eten voor een goede prijs!

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Mijn vrouw en ik zijn zeer tevreden over uw service, product en smaak van uw restaurant. Wij komen of bestellen zeker nog een keer. Ga zo door!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De Loempia's waren weer heerlijk!

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima via internet te bestellen. Eten staat klaar op genoemde tijd. Eten lekker, sausje bij fou yong hai met kip wat waterig dun

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik heb gevraagd mijn gerecht met bami en heb Ik gekregen met nasi; de andere gerecht was niet met pikant zoetzure als gevraagd.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Meestal is het eten goed, dit keer echter leek de babi pangang wat verbrand en de kipsate was smakeloos een puntje van aandacht lijkt me. Ook was bij een van de gerechten nasi gedaan ipv Chinese bami, dit lijkt me een groot verbeterpunt omdat volgens andere reviews dit met enige regelmaat voorkomt. Ik hoop dat de volgende keer alles weer oke is.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was top en het stond exact op tijd klaar bij de afhaal. Met online bestellingen hoef je tenminste niet contant te betalen dus dat is ook een voordeel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker een Combinatiegerecht (+Babi Pangang,+Tjap Choi met kip,+Chinese bami) gegeten. Het was al weer een tijdje geleden. Het heeft ons heel goed gesmaakt. En een vriendelijke bediening!

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten bij Taste of Szechuan is altijd lekker en vers. Vooral de loempia's smaken erg lekker. Het bestellen via de website liep wat stroef en werd een paar maal onderbroken. De bestelling was iets later klaar dan gepland, maar klopte precies. We hebben alles opgegeten en het smaakte prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Gistermiddag, Moederdag, bestelling geplaatst via internet om het meteen op te kunnen halen. Helaas door de drukte toch nog 40 minuten ter plekke moeten wachten. Thuis aangekomen bleken de gebakken bananen er niet bij te zitten. Een vorige keer waren ze de witte rijst al eens vergeten. Dus let goed op of alles compleet is. Het gekregen eten was zoals altijd geweldig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben wederom heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Babi Pangang was heel erg aan gebrand. De rest was redelijk tot goed.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten via internet besteld en stond klaar op het afgesproken tijdstip. Perfect dus. Eten was warm, goed en prima.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling online gedaan met ophaaltijd van 18:00, uiteindelijk pas om 18:20 het eten gehad en thuis aangekomen miste ik de satesaus. Direct gebeld en had de keuze weer erheen rijden of de volgende keer deze gratis. Wel een beetje jammer dat er geen excuses ervan kon, ik vond dat er koeltjes overkomen .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en alles staat keurig op tyd klaar

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Besteld per mail, stond keurig op tijd klaar. Alles van prima kwaliteit en supervers. Heerlijk gegeten en zeker voor herhaling vatbaar!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten! Geen doorsnee Chinees maar je proeft echt de gebruikte kruiden en specerijen!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het blijft de beste Chinees van amstelveen en omstreken: ik rij er graag voor om! Ontzettend vriendelijke mensen. Bij afhaal houden ze goed rekening met de corona maatregelen. Helaas ging de bestelling niet helemaal goed.. de saté stokjes zaten niet bij het menu, sambal vergeten en er miste 1kroepoek. Volgende keer beter want ik kom zeker weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was goed, maar niet heel warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Top! Lekker! Dankjewel!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben net als de vele voorgaande keren wederom heerlijk gegeten.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

eten was niet warm. we kregen producten niet en we kregen 1 product verkeerd.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Aardige mensen en het eten is erg lekker

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg slechte ervaring. Online een bestelling geplaatst voor 18:40 uur ophalen. Ik was om 18:40 uur in het restaurant en moest nog even wachten. Zo gezegd, zo gedaan. Om 19:00 uur gevraagd waar mijn bestelling bleef; de jongen gaf aan dat dit bijna klaar was. Om 19:15 de bestelling gekregen en kon ik eindelijk gaan. Alleen een 'sorry' gekregen en niks extra's. Eten was matig in vergelijking met andere keren. Gesneden ossenhaas bij de mihoen was erg taai en grote stukken, kipsaté had een zure smaak. Slechte avond.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk online te bestellen. Snel af te halen. Vriendelijk personeel en heerlijk gegeten. Altijd zeer tevreden over dit restaurant.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker hoor...

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals al jaren, weer heerlijk gegeten!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed geholpen door de dames!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer erg lekker. Top dat jullie nog de mogelijkheid bieden in deze moeilijke tijden! Thanks!!

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten van de afhaal service. Snel en altijd vriendelijk!

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed geregeld, snel en gemakkelijk.

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, Erg lekker!

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Besteld per internet Bami speciaal, kwam thuis en bleek Nasi speciaal gekregen te hebben. Niet de eerste keer dat er wat fout gaat bij een online bestelling! Eten OK

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Soep was niet heet,wel goed van smaak.loempia veel te vet ,echt niet lekker,ook te duur voor wat het was..de combi gerechten wel ok maar wat vlak van smaak. Wij hebben wel beter Chinees gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Via de website besteld, waarbij je aangeeft hoe laat je de bestelling komt ophalen. Maar nee, als je binnenkomt begint men kennelijk met je bestelling waardoor je alsnog 20 minuten moet wachten

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

All ready on time and delicious as always.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooi optijd klaar. Hoefde niet lang te wachten. Heerlijk eten!

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was voor bami en er werd nasi aangeboden. Gelukkig kon ik het nog laten omruilen doordat ik het opmerkte

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten was nog niet klaar, en er was witte rijst bij gedaan ipv nasi, waar wel voor betaald was. Niet de moeite genomen om terug te gaan anders was het eten koud. Ben dit niet gewend van hun, normaal is het altijd prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

, 18-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gerechten, goed gevuld en niet vet. Enige minpuntje is dat we bami bijgerecht besteld hadden en mihoen kregen. Voor de rest uitstekend.

, 12-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten was prima. Jammer dat sambal eerder chilisaus leek. En uw gewone website bijwerken aub, daar staan lagere prijzen vermeld dan op bestelsite.

, 10-12-2019

Kwaliteit:

Rating

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Op zich is dit de beste Chinees in de omgeving, helaas gaat er bijna altijd iets mis bij de bestelling dus je moet altijd alles nakijken..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was wederom zalig. Echt heerlijke smaken.

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Meestal bestel en betaal ik online. Wat mij al een tijdje opvalt, is dat het eten vaak niet op de afgesproken tijd klaar staat, maar pas wordt begonnen met bereiden als ik arriveer om af te halen, wat er vaak in resulteerde dat ik een 30 ot 45 minuten zit te wachten. Dàt is niet de reden dat ik vooruit bestel. Als de vraag te groot is, dan kan online reserveren betere uitgezet worden. De communicatie kan beter Verder is de pin machine al een tijdje niet meer in werking, Het eten zelf is helemaal prima!

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Very tasteful !

, 28-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Voor 15 mensen topmaaltijd bereid. Alles stond netjes klaar op de afgesproken tijd en de kwaliteit van het eten is erg goed!

, 19-11-2019

Kwaliteit:

Rating

geweldig op tijd klaar en heerlijk gegeten

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst via internet een afhaalbestelling gedaan. Het was precies op tijd klaar. Kwaliteit goed, zoals altijd trouwens.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2019

Kwaliteit:

Rating

, 25-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Het is top eten. Goede kwaliteit. Erg lekker. Alleen bij het halen kregen we bijna weer het verkeerde mee. Dit gebeurd jammer genoeg wel vaker. Advies: let hier alstublieft goed op.

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Zeer slechte service. Eerst bijna een uur wachten omdat men niet in de gaten heeft dat er iets via internet besteld is. Vervolgens krijgen we de verkeerde bestelling mee. Bij terugkomst staat onze bestelling nog klaar. Uiteindelijk met koud en onvolledig eten naar huis. Wij komen hier NOOIT MEER!

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Was weer lekker, is al jaren zo. Alleen de sambal vergeten.

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten is goed! maar ik had 17.40 uur online besteld, er stond 18.00 uur afhalen. Kom ik om 18.00 uur in de zaak , moest het nog doorgegeven worden aan de keuken. ging ik om 18.25 uur de zaak uit met mijn eten. Conclusie is dus dat online bestellen niet sneller gaat!

, 04-10-2019

Kwaliteit:

Rating

, 25-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk genoten van een gevarieerd menu !

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Vanavond online eten besteld voor 4 personen. Op de aangegeven ophaaltijd 17.20 uur stond er niks klaar. Na 20 minuten wachten geïnformeerd en werd er door de eigenaar gezegd dat het wat langer duurde gezien de grootte van de bestelling. Het was géén grote bestelling! Na 30 minuten wachten nogmaals geïnformeerd en er werd navraag gedaan in de keuken. Eigenaar vroeg of wij telefonisch of online besteld hadden. Hij keek nogmaals in de computer maar ik kreeg niet echt een antwoord van hem. Inmiddels waren bijna 40 minuten verstreken en valt het oog van de eigenaar op 2 tassen met eten in een hoek van de balie. Hij kijkt op het bonnetje en vraagt nogmaals naar achternaam. Hij zegt dan doodleuk " Oh dit is uw bestelling.' Op mijn vraag of ik nu 20 minuten voor niets heb zitten wachten, want zo lang stond bestelling daar al, kreeg ik geen antwoord! Eigenaar bood geen excuses aan, helemaal niks. Ik gaf aan dat we toch wel 3x erover na gaan denken om weer bij hem te bestellen als de klantvrie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-09-2019

Kwaliteit:

Rating

, 08-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk en daarnaast overvloedig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit van het eten ia altijd goed. Prijs/kwaliteitverhouding ook prima. Service kan veel beter. Nu online besteld, ophalen 18.20 uur. Mijn bestelling ging om 18.35 door het luik. Had uiteindelijk om 19.00 uur mijn eten

, 06-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Online besteld, stond precies op afgesproken tijd klaar. En het smaakte weer uitstekend. Voor herhaling vatbaar.

, 25-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik had twee maaltijden besteld met nasi en 1 met witte rijst. Ik kreeg drie maal witte rijst. Verder lekker, maar wel jammer

, 23-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Alledrie de porties nasi waren vegetarisch. Dat had ik niet besteld. Eén portie was met vlees besteld.

, 04-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Top! Snel klaar voor ophalen! Super Lekkerrr!

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik had om hele warme loempia’s gevraagd en ze waren koud !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestellingen werden door elkaar gehaald. Resultaat; extra spullen gekregen wat niet is besteld. Eten minder warm door het uitzoeken van de bestellingen

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Online besteld en betaald; bestelling was niet op het tijdstip klaar toen ik kwam, moest toen nog gemaakt worden... Kroepoek extra erbij gekocht, 3 euro, best duur en uiteindelijk niet mee gekomen met mn bestelling. De nasi ossenhaas groenten bleek 1 gerecht te zijn, met de ossenhaas in de nasi, , was ook jammer. Service was niet onvriendelijk maar ook zeker niet geinteresseerd, ook niet toen ik belde over deze zaken...

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

keurig op tijd klaar en zoals gewoonlijk heel erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere babi pangang, mooi knapperig geroosterd

, 24-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en snelle service. Makkelijk te bestellen, veel keuze

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat we weer terug moesten omdat niet alles erbij zat, terwijl de drukte pas na ons kwam.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Afgeleverde klopte met bestelling. Als vanouds prima kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Een tamelijk grote bestelling stond precies op tijd klaar. De porties zijn vrij groot en alles smaakt prima.

, 10-04-2019

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was vergeten en ook nog eens foutief. Niet klant vriendelijk en ook nog eens duur. Prijs- kwaliteit in vergelijking tot de Chinees bij kostverlorenhof in Amstelveen staat niet in verhouding.

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Het bestelde eten was meer dan heerlijk.En ook overvloedig,wij kunnen er makkelijk 2 x van eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Was weer erg lekker.

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

15.03.2019 Bestelling stond klaar maar thuis bleek er een verkeerde bestelling te zijn ingepakt. Ontvangen 2x het zelfde. Is niet de eerste keer. Helaas.

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten stond net klaar toen we erom kwamen en smaakte uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Als vanouds goed! Fatsoenlijke porties en zeer smakelijk.

, 15-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Dit was de eerste keer, dat ik via de site vooraf bestelde.In tegenstelling tot vele keren eerder (gewoon afhalen) was de loempia veel en veel te vet. Kortom échte niet goed. De olie vulde het bord, als was het soep. De rijst was zoals gebruikelijk: goed. Jammer !

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk online bestellen, staat op tijd klaar en smaakt allemaal heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestelling is niet opgemerkt. Nadat de afgesproken tijd na enig wachten was overschreden heb ik geïnformeerd waar mijn bestelling bleef en moest die nog door de keuken in behandeling worden genomen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

De loempia’s waren niet warm Erg jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Zeer slecht. Wat anders krijgen dan wat je besteld, en de eierschaal in de nasi terug vinden heel veel stukjes. En als je dan belt met klacht te horen krijgen ja is druk. Was duur eten zo!

, 23-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Op de site een tijdstip aangegeven. Bij het ophalen alsnog 20 minuten moeten wachten. Dat is niet zoals het hoort. Als genoegdoening een zakje kroepoek meegekregen (nadat ik daarom had gevraagd) De kwaliteit van het eten wordt steeds minder helaas. Geen aanrader dus.

, 22-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede bami voor een schappelijke prijs Alleen handlingkosten een beetje merkwaardig

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd was het weer erg lekker, de eend en Kung Po Kai.. Met die verschrikkelijk lekkere sambal uit eigen keuken..

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

, 13-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Slecht en weer iets vergeten erbij te doen ! Jammer...

, 03-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede website. Snap alleen nog niet hoe je met QR-code kan betalen. Daar hangt wel reclame voor.

, 01-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten was prima als altijd, Helaas kregen wij beef ipv kip voorgeschoteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Was weer lekker. Traditioneel chinees restaurant met een ruime kaart. Vriendelijke bediening.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-12-2018

Kwaliteit:

Rating

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Geen saus bij het vlees Cha Siu. Soep was al lauw/koud.

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Restaurant bleek dicht te zijn. Ik heb dus niets gekregen

, 29-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Kip smaakt niet naar kip, product is slechter geworden in kwaliteit.

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Besteld om af te halen 17.30, ik kwam binnen exact om 17.30 en meneer was bezig om het eten in te pakken. Perfect. En het was ook nog eens lekker.

, 18-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Helaas 20 minuten moeten wachten omdat er iets niet klopte met de bestelling. Er was een bestelling geweest die leek op de mijne en daar was ik de dupe van. Geen excuus of iets van kroepoek of iets anders ontvangen.

, 14-11-2018

Kwaliteit:

Rating

, 27-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

, 21-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Eten is lekker en niet duur!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-10-2018

Kwaliteit:

Rating

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

prima eten en snelle afhandeling

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Eten op zich oke maar in vegetarisch gerecht zat een stuk vlees. Duurde ruim 40 minuten extra omdat bestelling mis was en er kwamen geen excuses. Kroepoek vd zaak gekregen maar met een flink totaalbedrag en uiteindelijk veel wachttijd viel het erg tegen. Nagebeld maar ja vlees erin kon niet want het kwam uit blik....heel bijzonder... En ook daar werd lacherig gedaan en nog steeds geen excuses gemaakt. Ik vond het echt jammer en gemiste kansen van hun zijde.. Goed bedenken of je er wel heen wil als vegetariër en ook of je niet beter kunt gaan halen ipv vooraf bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

erg snel klaar, eten was weer lekker als altijd, helaas 1x witte rijst gekregen ipv Bami en zat er ook stukje ijzer (ws van een staalspons) in het eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk en van de beste kwaliteit, Voor mijn familie altijd een 10.

, 27-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Was zoals altijd weer lekker. Samen met de huisgemaakte sambal, was het weer een feestje. Omdat je vreemd genoeg nog steeds niet kunt pinnen, is het gebruiken van de app met de ideal betalingsmogelijkheid een uitkomst...

, 16-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Ze blijven maar proberen om die € 0,10 voor een tasje te rekenen als je via de app besteld. Terwijl je bij commentaar aangeeft dat je geen tasje wilt. Om 17.30 uur had ik het besteld en kon om 17.50 uur ophalen. Maar de bestelling was nog niet klaar (was volgens mij niet eens aan de keuken door gegeven). Het was niet druk in het restaurant. 18.10 uur kwamen de eerste gerechten, die bediende heeft wel 12 x in dat ene zakje gekeken. Om 18.15 uur kwam de rest pas. Waardeloze, zeer onbeschofte mannelijke bediening. Geen excuses, geen uitleg, niks nada. Het is dat het eten zo lekker is daar, anders zou ik er nooit meet komen. Bediening/service: een 2 Eten: een 9

, 05-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Geen pinnen mogelijk. Dubbele kassa dus. Verder zeker tevreden prima eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bestelling 17.30 geplaatst en 18.30 ophalen. Het was er om 18.30 uur druk en chaotisch. Bestelling stond niet klaar. Bij thuiskomst was de bestelling niet compleet.

, 17-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Zoals gebruikelijk weer erg lekker

, 16-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Helaas staat je eten niet klaar op het afgesproken tijdstip. En zit je na online bestellen alsnog een half uur te wachten. En wij waren niet de enige! Dit was al de 2de keer, wij gaan het geen 3de keer proberen.

, 14-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit van het eten was weer prima. Altijd heerlijk eten, porties groot genoeg. Alleen voor de zoveelste keer kreeg ik niet het juiste dat ik besteld had. 3 gerechten besteld, 1 met mihoen, 1 met bami en 1 met nasi goreng. Je betaalt er extra voor, maar heb de nasi niet gekregen, wel witte rijst. Jammer, ze zijn slordig met de bestellingen. Eén van de voorgaande keren een gerecht besteld ZONDER ui want iemand die mee zou eten is allergisch daarvoor .... en toch zaten er uien in, grote stukken. Jammer, want op zich heel lekker eten.

, 04-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima smaak, bediening blijft daar een soort van slapstick maar het eten maakt vervolgens alles weer goed. Lekker gegeten en daar gaat het om nietwaar :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Stond vandaag niet klaar op de afgesproken tijd, maar was toch zeer snel klaar, zoals altijd. TOP geregeld en altijd super kwaliteit. Lekker hoor !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Supergoed en snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Wij zij iedere keer weer blij verrast hoe lekker het eten is van jullie Visite geeft ook alleen maar complimenten

, 19-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Ik had via de site besteld. Eenmaal daar aangekomen hadden ze bestelling niet ontvangen. Erg vervelend. Ik zou dan denken dat je wat extra kroepoek zou krijgen. Maar niks. Ook geen excuses. En dat terwijl ik veel haast had.

, 10-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd: heel vers en heerlijk van smaak

, 03-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Sorry,het is altijd prima eten bij jullie maar dit keer niet. Droog vlees en verkeerde maaltijd mee. Geen bami maar nasi. Niet lekker gegeten op 2 e paasdag.

, 26-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Jammer, als je online besteld, dat ze dan toch nasi bij je gerecht leveren in plaats van de bestelde bami. Het staat gewoon op de bestelbon. En erg onvriendelijk personeel die jammergenoeg niet de moeite neemt om Nederlands te leren of er personeel neer te zetten dat NL verstaat en spreekt...Tijdens het afhalen drie klanten meegemaakt waarvan maar niet werd verstaan wat ze wilden bestellen, plus een dame die wilde pinnen werd bijzonder onvriendelijk ter verstaan te geven dat ze dat bij AH om de hoek kon doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer een feest heerlijk zoals altijd.

, 09-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Alles wat wij besteld was perfect en heerlijk van smaak. En daarnaast precies op het door ons opgegeefde tijdstip gereed

, 02-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Hele lieve familie en altijd perfect eten.

, 08-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Zwaar achteruit gegaan deze chinees!! Smaakloos eten en de loempia's zwemmen in het vet op je bord.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit van vlees is goed maar de gerechten hebben niets maar dan ook niets weg van Szechuan Food. Een "Nederlandse" Chinees.

, 18-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Op tijd en met de vertrouwde hoge kwaliteit. Makkelijk besteld en betaald via de eigen app. Heerlijk!

, 06-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Het eten was redelijk maar de prijs veel te duur t.o.v. de kwaliteit. We hadden 4 totaal verschillende gerechten maar alles smaakte een beetje hetzelfde en er zat veel te veel zout en smaakmaker in. Ook het vlees was weinig mals en sommige stukken taai. We moesten erg lang wachten ondanks tijdige bestelling waarbij thuus bleek dat ze ook nog een gerecht vergeten waren. Ook daarop moesten we alsnig eindeloos wachten. Geen voldoende van mij!

, 19-11-2017

Kwaliteit:

Rating

erg smakelijk en goed geregeld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk combinatiegerecht met Chinese tomatensoep. Via de eigen Internet app besteld, met IDeal betaald en perfect op tijd klaar.

, 07-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Site, bestelling en betaling was prima. Kwaliteit van het eten was goed. Helaas constateerde ik thuis dat ik 2 van de 5 onderdelen miste uit mijn bestelling.

, 01-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Teleurstellend Heb de verkeerde saus gekregen bij de bestelling. Pekingeend zonder saus is saai.

, 28-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Zoals vanouds was de kip loempia lekker krokant en bijzonder smakelijk. De mihoen met groenten en kip ook bijzonder lekker. Ik rijd er graag een paar extra kilometer voor.

, 24-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Gisteren eten afgehaald na online bestelling. Alles verliep soepel. Eten was prima. En vanmiddag tussen de middag nog lekker de restjes opgegeten. Combinatiegerecht zoals je mag verwachten. Bij het vegetarische tahoegerecht zou ik nog wel iets meer groente willen. De vega Foe yong hai was echter prima gevuld.

, 29-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Perfect het eten was heerlijk

, 18-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Al jarenlang halen wij ons Chinees eten hier, kwalitatief goed en smakelijk. Lieve mensen, altijd vriendelijk.

, 10-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Thai hot beef besteld zaten wel geteld 3 reepjes beef wat op kauwgom leek kreeg het niet doorgekauwd. Heel veel citroenblaadjes wat overheerste. Het was echt vies. Nooit een een Thais gerecht bij een chinees halen!!

, 27-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten, op tijd klaar en vriendelijke service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Eten via app besteld en betaald. Na binnenkomst stond mijn pakketje klaar op de counter. Man achter de counter liet mij 7 min wachten terwijl hij druk met zn iPad bezig was. Daarna kwam vrouw uit keuken en hielp eerst 2 nieuwe klanten weg, terwijl ik daar stond te wachten op jawel, het klaarstaande pakketje! En aandacht trekken was men niet gevoelig voor. Dan maar digitaal klagen! Dit soort arrogantie heb ik lang niet meegemaakt. Nb: satesaus is smakeloos en dus vies. De rest is middelmatig. Ik kom er dan ook minder vaak dan ik misschien zou willen.

, 07-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend eten zoals ltijd!! De app blijf ik geweldig vinden direct een link naar je bank! Perfect

, 05-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niks op aan te merken, zeer tevreden over het combigerecht. Overigens zelf afgehaald, maar de bestelling stond er op tijd dus vandaar 5 sterren.

, 05-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging niet aan de orde. Via internet besteld en later telefonisch ophaal tijd gewijzigd. Geen probleem en net zoals vorige keer heerlijk gegeten. 5 minuutjes moeten wachten maar dat hield wel in dat alles lekker warm was. Volgens mijn kleindochter doen we het volgende keer weer.

, 16-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer makkelijk, goede app en gemakkelijk dat je metteen naar je bank wordt verwezen!! Marc

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goede prijs kwaliteit verhouding

, 21-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Quality was good except, I ordered Kung Po Tahoe in gedroogde rode peper saus with Bami and got it with Nasi.

, 09-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bevallen stond al klaar toen we aan kwamen

, 20-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima ontwikkelde app, erg makkelijk vvanaf de bank!! Metteen de betaling geregeld en een verwachte ophaaltijd. Uitstekend!!!

, 17-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zelf het eten opgehaald dus bezorging niet van toepassing. Heerlijk gegeten en stond klaar op de afgesproken tijd !

, 12-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging is niet van toepassing. Het eten is wat ik ervan verwacht nl. Prima prijs/kwaliteitsverhouding. Wat ik wel grappig vond is dat mevrouw aan de balie aan mij vroeg of ik nu bami of nasi besteld had. Ik verwacht zelf dat dit via de website bestelling bekend is. Waarschijnlijk nog wennen na 25 jaar alleen old school afhalen (en zelfs niet pinnen!). Overall prima dat deze stap gezet is.

, 11-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

App werkt niet goed, de link met Ing werkt steeds niet en gisteren kreeg ik 3 keer de melding per mail van betaling

, 02-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top, we komen zeker terug

, 24-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Moest wat lang wachten op mijn bestelling

, 22-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet bezorgd maar online besteld en kon alleen maar opgehaald worden. Prima, stond niet klaar om koud te worden maar werd direct toen ik mij melde doorgegeven aan de keuken. Naar huis (vlakbij) en lekker warm opgepeuzeld. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed. Stond klaar toen wij het ophaalde. Smaak uitstekend. Denk dat een cijfer 10 terecht is.

, 27-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging n.v.t. Zelf opgehaald,was precies op afgesproken tijdstip! Was zoals altijd weer heerlijk! Bij de foeyonghai was alleen iets te veel saus.

, 17-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iedere keer weer; fantastisch! Echt vers, op tijd klaar en heel vriendelijke mensen. De beste in amstelveen en omstreken; ik rij er graag n half uur voor om!

, 03-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een geweldige nieuwe service! Kon je er tot voor kort niet eens pinnen (ik kwam er dus ook niet meer), nu is het bestellen een fluitje van een cent. Vervolgens het restaurant inlopen en daar staat je bestelling klaar. Ik kom terug!

, 25-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen bezorging gehad maar kan niet nvt invullen bij de beoordeling. Lekker snelle hap voor de vrijdagavond

, 10-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend kwaliteit als altijd. bezorging is vlgs mij niet mogelijk .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb de bestelling zelf opgehaald en ze stond klaar op de afgesproken tijd. Veel en lekker eten voor een goede prijs.

, 20-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had via de site eten besteld. Zit een half uur tussen minimaal voordat het eten klaar is. Toen ik daar aankwam wisten ze niks van mijn bestelling. Beetje jammer, ik was sneller geweest als ik daar heen was gelopen en binnen had besteld.

, 10-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De geroosterde speenvarken was niet krokant en de tahoe was een beetje droog.

, 09-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten stond op tijd klaar. Het smaakte goe.